Barion Pixel

Infinity Smile: Minden, ami a tartósan tökéletes mosolyhoz kell az otthonod kényelméből

Egyedülállóan teljes körű fogápolási csomagunkkal végre az otthoni fogfehérítés tartós eredményt hozhat, hiszen megtanítunk, hogyan őrizd meg fogaid egészségét és fehérségét!

Fogorvosok
által összeállítva

Minőségi
termékek

100%
ellenőrizhetőség

Kinek szól?

Szájápolási csomagunk azoknak szól, akik:

A hatékony otthoni fogfehérítés eredménye átlagosan 1-2 évig tart. Ám ez még nagyban függ a választott fogfehérítési technikától, valamint az étkezési és a fogápolási szokásaidtól!

Mi egy fogorvosok által ajánlott, hatékony megoldást kínálunk a PAP formulával gazdagított Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet formájában. És ez még nem minden!

Arra is megtanítunk, hogyan tudod fenntartani a fogaid fehérségét, és hogyan őrizheted meg fogaid egészségét, hogy hosszú ideig elkerülhesd a fogorvosi rendelőt!

MINDEN EGY CSOMAGBAN, ami az egészséges és tartósan fehér fogsorhoz szükséges!

Bár a fogfehérítés gyönyörű esztétikai eredményeket ígér, fontos tudni, hogy ha az alapok, mint például a megfelelő szájhigiénia, nincsenek rendben, akkor a kialakuló  fogkő vagy a fogszuvasodás jelentősen lerontja ezeket az eredményeket.

Az Infinity Smile csomag egy tökéletes megoldás a fogaid egészségének megőrzésére.

I. FOGFEHÉRÍTŐ CSÍKOK

Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2) – FOGKÍMÉLŐ FORMULÁVAL

Fogzománcod már egy hét alatt élénkebb lesz. Akár 6-8 árnyalattal fehérebb fogak

Ragyogó fehérség otthon! Fedezd fel az innovatív PAP fehérítő formulával ellátott fehérítő csíkokat. Könnyű és precíz használatuk ideális eredményeket hoz. Heti használatukkal a rendelői vagy otthoni fogfehérítés után is megőrizheted fogaid világos árnyalatát. A prémium SwissWhite márka Smilepen otthoni fogfehérítő csíkjai klinikailag bizonyított hatásúak.

Az innovatív PAP formula fő összetevője, a ftalimido-peroxi-kapronsav, a legkorszerűbb technológia a károsodásmentes fogfehérítéshez. Eredményessége megyegyezik a hagyományos hidrogén-peroxid formulákéval.

A dobozban 28 darab csíkot találsz, kettesével csomagolva (egy a fenti és egy a lenti fogsorodhoz). A csomag tartalma 14 napra elegendő. Egy csíkot használsz majd a felső és egyet az alsó fogsorodra minden nap. Egy óra elteltével pedig már a látványos eredmény mosolyog rád vissza a tükörben!

A csíkok professzionális használatára és a fehérség megtartására is megtanítunk oktató anyagunkban. Válaszd csomagjainkat!

II. OKTATÓ ANYAG

szájápolási csomag ajánlat
Fejleszd tökélyre a szájápolásod, és tartsd fenn fogaid fehérségét! Videó kurzusunk segítségével könnyen elsajátíthatod a fogápolás minden apró mozdulatát!

HASZNÁLD ÚGY, MINT EGY FOGORVOS!

A tökéletes eredményt csak megfelelő technikával lehet elérni.

Az eszközök helyes használata nagyon fontos, hiszen így elkerülheted a fogszuvasodást, amely később akár súlyosabb elváltozásokhoz is vezethet. A videókban minden egyes mozdulatot megtanítunk. Ezek alapos elsajátításával a fogak teljes felszíne, a nyelv, valamint a száj összes zuga szép tiszta lesz.

10 részes videó sorozatunkban könnyen, érthetően magyarázzuk el többek között:

 • a fogszuvasodás hátterét
 • a helyes fogmosási technikát
 • a fogközök tisztításához szükséges eszközök használatát (fogselyem, fogköztisztító)
 • a nyelvtisztítást
 • és mindezeket egy szemléletes videóban foglaljuk össze, amely egyszerűen, utánzással elsajátítható

PILLANTS BELE AZ OKTATÓ ANYAGBA!

III. TERMÉKCSOMAG

Az általunk összeállított szettel egy csomagban megkapod az összes olyan terméket, amely a mindennapi szájápoláshoz szükséges.
Minőségi termékek

Mindenből a legjobb
A legfontosabb, hogy az eszközök, amiket használunk megfelelő minőségűek legyenek. Sokszor az egyszerűnek kinéző dolgok a legjobbak. A hatékony tisztításhoz fontos, hogy a fogkefe sörtéje közepes/puha legyen, a fogkrém ne legyen abrazív, a szájvíz ne tartalmazzon alkoholt. A fogselyem, fogköztisztító és a nyelvkaparó is legyen könnyen használható.

Fogorvos ajánlásával

Hozzáértés, tapasztalat
A rengeteg forgalomban lévő termék közül sajnos több is káros lehet. Fogorvosként gyakran szembetűnik, ha a páciens nem a megfelelő fogkefét használja vagy nem jó technikával. A fogselyem alkalmazásának hiánya is könnyen észrevehető. Célunk ezért, hogy a megfelelő termékeket eljuttassuk hozzád és megismertessük a megfelelő technikát.

Nem mindegy mit használsz!

A termékek hatalmas választékában nem nehéz elveszni.
Rengeteg fogkefe, fogkrém, szájöblítő és fogselyem van a boltokban.
Különböző sörtékkel, ízekkel, extra gumírozásokkal és mindenféle színes kiegészítővel találkozol. Azonban sajnos nem mindegy, melyiket emeled le a polcról. Ha nem a megfelelő eszközöket használod, azzal akár még kárt is okozhatsz a fogaidban.

De honnan tudhatod, hogy jót választasz?

Ebben segít az infinity smile csomagja!

Fogorvosok által összeállítva!

Az általunk készített szettbe olyan termékeket válogattunk össze, amelyeket biztonságosan használhatsz!

MIT TARTALMAZ A FOGÁPOLÓ CSOMAG?

FOGKEFE

A szájápolás alfa – omegája. Viszont a fogunk 5 felszínéből csak hármat érünk el vele.

szájápolási csomag ajánlat
FOGSELYEM

A másik két felszín szorosan a szomszédos foghoz feszül, így csak a fogselyem finom szálaival juthatunk be oda és tudjuk a felszínt letisztítani.

szájápolási csomag ajánlat
Fogköztisztító

A fogaink homorú esetleg egyenetlen felszínein viszont még így is maradhat lepedék, amit a fogköztisztító kefék megannyi sörtéi tudnak csak eltávolítani.

szájápolási csomag ajánlat
ELMEX FOGKRÉM

A benne található fluorid és kálcium segít megerősíteni a foganyagot, amely ezáltal ellenállóbb lesz. Az Elmex fogkrémnek ráaásul cukorsav-semlegesítő hatása van, ami így véd a szuvasodás ellen.

szájápolási csomag ajánlat
Nyelvtisztító

A legtöbb lepedéket és baktériumot letisztítottuk, viszont a nyelvünkön rengeteg ugyanolyan forrás lehet. Ezért nem szabad megfeledkezni róla.

szájápolási csomag ajánlat
Szájöblítő

Most hogy a fogaink összes felszíne tiszta lett, a szájvízben rejlő anyagok be tudnak épülni a fogba és kifejtik pozitív hatásukat. Emellett a nyelvünket és a szánk nyálkahártyájat is átöblítik/ letisztítják.

szájápolási csomag ajánlat

IV. EXTRÁK A RUTIN KIALAKÍTÁSÁHOZ

A termékek és a technika folyamatos használatát  tippek-trükkök által tesszük játékossá, eredményessé és a mindennapi rutinod részévé.

A eszközök rendszeres használata ugyanis elengedhetetlen. Nagyon sok esetben a páciensek rendelkeznek otthon bizonyos kiegészítő eszközökkel, mint például fogselyemmel, viszont nem, vagy csak nagyon ritkán használják, de semmiképpen sem eleget.

Ebben segítünk neked Mi.

EXTRA SEGÍTSÉG

Nem hagyunk magadra!

A megfelelő termékekkel és technikával a kezedben nem hagyunk egyedül a mindennapokban! Összegyűjtöttünk neked sokféle trükkös segítséget, amit nap mint nap használunk és ezt most átadjuk neked.

szájápolási csomag ajánlat

Rutin naptár

Kifejlesztettünk egy hasznos Rutin naptárat, aminek segítségével könnyen szokássá alakíthatod a tanultakat. Az összefoglaló emlékeztető kártyával, sohasem marad ki egy lépés sem. Valamint sok más hasznos segítő leírást, ábrát adunk a csomagban.

Mostmár tényleg csak a kitartásodon és a türelmeden múlik, hogy eredményes legyen a szájápolásod.

Fontos, hogy tudd, jól csinálod!

Ahhoz, hogy a Te fogaid is sokáig épek és szépek legyenek, jól kell fogat mosni. Éppen ezért nemcsak a termékeket kaphatod meg és a technikát sajátíthatod el velünk, hanem az ellenőrzésben is támogatunk!

Ellenőrző tabletta

Az ellenőrző szettünkben olyan tablettát adunk, amellyel megtudhatod, hol nem volt elég alapos a fogmosás. Ez nem csak a fejlődésben hasznos, hanem közben jól is szórakozhatsz, hiszen csupa festék leszel. De ne aggódj, nem maradsz úgy!

Ellenőrző szájápolási csomag
#mosolyogj!

A nevetés igazi öröm és felszabadulás a léleknek!

Ahhoz, hogy ezt magabiztosan megtehesd elengedhetetlen a megfelelő szájhigiénia megteremtése.

Ezekkel a lépésekkel Te is megvalósíthatod ezt!

01.

Rendeld meg!

Minden, amire szükséged van!

A csomagot választva egy olyan összeállítást kapsz, ami az alapja a rendszeres szájápolásnak. Nem kell bajlódnod ezek kiválasztásával, mi ezt megtettük helyetted. Ez az első lépés, amivel máris megkapod a megfelelő termékeket.

Szuper! Ha ez megvan, jöhet a következő lépés!

02.

HASZNÁLD!

Mármint jól!

Egyszerűnek hangzik! Már gyerekként megtanultunk fogat mosni, mit lehet ezen elrontani?!

Sokan hiszik ezt, azonban a valóság mást mutat. Akármennyire könnyűnek is tűnik, a szájápolási eszközök használatának különböző technikái vannak.

De ne aggódj, az általunk készített kisokossal, az oktatóvideókkal és egy kis gyakorlással Neked is menni fog!

03.

ELLENŐRIZZ!

Honnan tudhatod, hogy jól csinálod?

Ebben is segítünk! A szájápolási szett mellé most egy ellenőrzési csomagot is adunk. Ennek segítségével lehetőséged lesz láthatóvá tenni azokat a helyeket, amelyeket nem sikerült elég alaposan megtisztítanod, így könnyen korrigálhatod.

Természetesen egy útmutatóval itt is végigvezetünk a lépéseken!

04.

MOSOLYOGJ!

Gratulálunk!

Máris sokat tettél a szájhigiéniád fenntartásáért, így bőven van okod rá, hogy mosolyogj!

Ez a mosoly hidd el, hogy nagyon jó érzéssel fog eltölteni, hiszen egy egészséges szájnak köszönheted!

A te elégedettséged, a mi örömünk!

AJÁNLATUNK

Nézd meg mi mindent kapsz, ha megrendeled az Infinity Smile csomagját!

Oktatás

Szájápolási kurzus
Szájápolási oktató kurzus
10 részes videó sorozat, érthetően, mellébeszélés nélkül
Szájápolási kisokos
Összefoglaló ebook
Fél órás online konzultáció
Kérdezz tőlünk bátran!
Ellenőrző szett
plakkfestő tabletta, leírás
Rutint segítő extrák
ábrák, leírások, naptár
Megfelelő eszközök egy csomagban
Fogkefe, fogkrém, fogselyem, szájöblítő, nyelvtisztító
Ajándék neszeszer
Rendelői szájállapot felmérés
Személyes oktatás
Fogközök bemérése
Fogkőleszedés
5.900 Ft

Alap

FOGFEHÉRÍTÉS + Szájápolási csomag
Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2)
Hatékony otthoni fogfehérítő megoldás, amely nem roncsolja, sőt, építi a fogzománcot
Szájápolási oktató kurzus
10 részes videó sorozat, érthetően, mellébeszélés nélkül
Szájápolási kisokos
Összefoglaló ebook
Fél órás online konzultáció
Kérdezz tőlünk bátran!
Ellenőrző szett
plakkfestő tabletta, leírás
Rutint segítő extrák
ábrák, leírások, naptár
Megfelelő eszközök egy csomagban
Fogkefe, fogkrém, fogselyem, szájöblítő, nyelvtisztító
Ajándék neszeszer
Rendelői szájállapot felmérés
Személyes oktatás
Fogközök bemérése
Fogkőleszedés
31.900 Ft

VIP

Szájápolási csomag
Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2)
Hatékony otthoni fogfehérítő megoldás, amely nem roncsolja, sőt, építi a fogzománcot
Szájápolási oktató kurzus
10 részes videó sorozat, érthetően, mellébeszélés nélkül
Szájápolási kisokos
Összefoglaló ebook
Fél órás online konzultáció
Kérdezz tőlünk bátran!
Ellenőrző szett
plakkfestő tabletta, leírás
Rutint segítő extrák
ábrák, leírások, naptár
Megfelelő eszközök egy csomagban
Fogkefe, fogkrém, fogselyem, szájöblítő, nyelvtisztító
Ajándék neszeszer
Rendelői szájállapot felmérés
Személyes oktatás
Fogközök bemérése
Fogkőleszedés
49.000 Ft
LEGNÉPSZERŰBB
Mutasd a rendelési összesítőt
31.900 Ft
ProductRészösszeg
Alap szájápolási csomag  × 1 31.900 Ft
Részösszeg31.900 Ft
Szállítás
Enter your address to view shipping options.
ÁFAFt
Összesen31.900 Ft

Válassz csomagjaink közül!

Termék
Mennyiség
Ár
Oktatás - Szájápolási kurzus
+
5.900 Ft
Alap szájápolási csomag
+
31.900 Ft
VIP szájápolási csomag
+
49.000 Ft

Vásárlói adatok

Számlázási adatok

Magyarország

Külföldi szállítás esetén vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül!

Magyarország

Rendelés tartalma

TermékRészösszeg
Alap szájápolási csomag  × 1 31.900 Ft
Részösszeg31.900 Ft
Szállítás Add meg a címed, az elérhető szállítási módok megtekintéséhez.
ÁFAFt
Összeg31.900 Ft

Fizetési módok

 • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesd fel a neved és a rendelés számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Van még kérdésed?

Nem. A csomagba olyan termékeket raktunk, amely akár 1,5 hónapig is elég lehet. Persze attól is függ, miből mennyit használsz.

 1. Oktatás –  szájápolási kurzus
 • 9 részes videó sorozat a tökéletes szájápolás elsajátításához
 • Összefoglaló videó a szájápolási termékek részletes használatáról
 • Szájápolási kisokos – Ebook, tippekkel és trükkökkel
 • Fél órás online konzultáció (előre egyeztetett időpontban)
 1. Alap csomag
 • Tartalmazza az oktató csomagot

továbbá Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2) 

24 db fogfehérítő csík PAP formulával

minden eszközt, amire szükséged van a mindennapi szájápoláshoz

  • 1 db Curaprox fogkefe
  • 1 db Elmex fogkrém (75ml)
  • 1 csomag TePe pálcikás fogselyem (36 db-os)
  • 1 db Elmex szájöblítő (400 ml)
  • 1 szett TePe fogköztisztító (6 db, különböző méret)
  • 1 db TePe nyelvtisztító (zöld vagy rózsaszín)
  • 2 db plakkfestő tabletta

Extrák, amivel segítünk a rutin kialakításában

 

 • Ellenőrző kisokos – Hogyan használjuk a plakkfestő tablettát? 
 • Rutint segítő naptár 
 • Fogmosási sorrend ábra 
 • Fogmosási checklista 
 • Plakkfestő ábra – Hol lett lila a fogam? 
 • Fogköztisztító méret ábra – Hova milyen fogköztisztítót használjak? 
 • Használati útmutató a csomaghoz 
 • Ajándék neszeszer
 1. VIP csomag
 • Tartalmazza az oktató csomagot és az alap csomagot

továbbá:

 • Rendelői szájállapot felmérés
 • Személyes oktatás
 • Fogközök bemérése

A leghatározottabban igen!

Egy rövid történet:

Mióta dolgozok, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan ember volt, akinél nem volt mit csinálni egy konzultáció során. Persze nekik nagyon szép fogaik voltak. Ugyanennyi ember volt, ahol csak 2-3 apró tömés kellett. Viszont túlnyomórészt fájdalommal és félelemmel keresnek fel az emberek. Ezek után pedig jónéhány beavatkozásra van szükség: tömések, gyökérkezelések, koronák, fogeltávolítások és implantátumok. Képzelhetitek, hány százezres költségek ezek és a legtöbb beavatkozás még csak nem is tart ki az ember élete végéig.

Miért éri meg?

 • Megelőzheted vele a fájdalmat
 • Rengeteg pénzt spórolhatsz
 • Rengeteg időt spórolhatsz
 • Megőrzi a fogak eredeti szépségét, pl. a nem tömött fogak azért mégiscsak szebbek
 • Csak fogorvosi kontrollra, fogkőleszedésre kell járni 
Mi nem digitálisan adjuk oda, hanem kinyomtatott formában kapja meg mindenki!Miután megérkezett a csomag nem kell nyomdába menned, hanem egyből kéznél van minden fontos segítség. Így egyből elkezdheted az új kihívást. A videós tartalmat, valamint az ebookot pedig a profilodba belépve érheted el.

Az extrák támogatnak és segítenek a céljaid elérésében.

 • Segítenek a helyes fogmosási sorrend kialakításában
 • Ellenőrizheted, hogy a fogmosásnál mindent megcsináltál -e
 • Felmérjük, hogy eddig milyen volt a fogápolási rutinod eredményessége
 • A legfontosabb, hogy segít a rutin kialakításában. Hiába minden oktatóanyag, felszerelés, ha az ember nem használja rendszeresen. Ezért ez a leglényegesebb.

A svájci SwissWhite márka által kifejlesztett Smilepen otthoni fogfehérítő csíkok klinikailag bizonyított hatással bírnak. A zománc már egy héten belül láthatóan világosodik és csökken a lepedék mennyisége. A PAP fő hatóanyaga, a ftalimido-peroxi-kapronsav az egyik legfejlettebb technológia a fogak fehérítésére, anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot. Bizonyítottan ugyanolyan hatékonyan fehéríti a fogakat, mint a hagyományos hidrogén-peroxid formulák.

Több csomag egyidejű vásárlása esetén, részletfizetési lehetőségért írj email-t az info@infinitysmile.hu-ra!
Honlapunkon csak magánszemélyeknek értékesítünk. Egyéb esetekben itt érdeklődj.

RÓLUNK

Szia! Örülünk, hogy itt vagy! Engedd meg, hogy bemutatkozzunk! Dr. Gőbölös Kinga és Dr. Ádám Christopher vagyunk, fogorvosok.

Az egyetem elvégzése után mindketten elkezdtünk praktizálni. A fogorvosi rendelőben rengeteg kérdést kaptunk és kapunk a mai napig a pácienseinktől, hogy hogyan és mivel mossanak fogat, milyen eszközöket, termékeket használjanak. “Mit tegyek, hogy ne fájjon többé a fogam?” Mindig azt hangsúlyozzuk, hogy a legfontosabb a megelőzés, valamint a rendbe hozott állapot fenntartása. Ennek alapja pedig a megfelelő szájápolási rutin kialakítása.

Fontos megtanulni a jó eszközöket jól használni és megérteni, hogy mitől alakulhatnak ki problémák. Szeretnénk minél több embert megtanítani jól fogat mosni, fogközöket tisztítani és segíteni ezt beépíteni a mindennapokba. Így született meg az Infinity Smile gondolata.

Professzionális szájápolás
Professzionális szájápolás
Professzionális szájápolás

Egy olyan oktató csomagot hoztunk létre, amely érthetően összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat. Segítségével könnyen elsajátítható a helyes technika. De ez nem minden! Fontos, hogy az eszközök, amiket használunk jó minőségűek legyenek. Készítettünk egy összeállítást ezekből a termékekből, amit szintén tartalmaz a csomag.

A harmadik fontos tényező a szájápolásban a rendszeresség és mi ebben is segítünk! Különféle leírásokkal, ábrákkal, rutin táblázattal szeretnénk még egyszerűbbé tenni a szájápolást. Reméljük felkeltettük az érdeklődésedet és Neked is a segítségedre lehetünk! Nézd meg a csomagjainkat! 

Dr. Gőbölös Kinga, fogorvos
Dr. Ádám Christopher, fogorvos

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök (ma) : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot